top of page

Ask and it shall be given!

Stor pådriver å stille spørsmål, lære, feile og prøve.

To lørdager har jeg hatt gleden av å stå på Mosseporten senter! For en glede og opplevelse. Spurte, fikk mulighet og grep den. Lånt nydelig disk og pyntet til mine farger. Møtt med hyggelige mennesker og nysgjerrighet. Vil alltid møte deg med et smil og fortelle deg om hva jeg har på lager. Smaksprøve gitt og hyggelig salg.


Hva er neste? Flere ideer og baller. Et sted starter jeg. Slenger ut spørsmål, så ser jeg hva som detter ned. Den som våger vinner.

Ny smak utvikles.

Nye produkter? Vent å se!Hva er min drøm? Et sted for læring og kreativitet. Lite stykke kreativ, smakfulle stykker. Alltid utvikle og gi dere nye opplevelser. Og noen faste godsaker. Trenger ikke være størst. For meg er det viktigste å alltid gi den beste kvaliteten jeg kan gi. Både smak og utseende!

Lite lokale for å gro? Foreløpig går alle penger tilbake til min lille bedrift. Har det gøy på reisen. Lærer det ene og det andre. Shit skulle jeg egentlig hatt det på plass? Jaja, la meg fikse det. Shit hva skjedde her? Mange runder å gå, men skal nok få det til. Markedsføring, regnskap, produsere, klippe, pakke, ringe. Godt jeg ikke har noen skjegg å finne!

Det tar jeg til jul! 😉

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page