top of page

Gjør det enkelt


Lita downtime og var veldig godt å gå på ski, tur i skog og sovet mye. Nytet egen juletid og god porsjon med fritid. Se livet fra den lyseste siden! Takk til alle som handlet av meg før jul!

En del av meg ville allerede gi opp, men den som gir seg har tapt! Så klart ville angret på det! Lager sjokoladekonfekten hjemmefra, pakker og fører og slike ting som følger med.

Videre samle informasjon, utvikler mine neste planer og budsjettere. Ønsker selvsagt et mer tilrettelagt lokale med mer. Viktigste redskapene jeg nå har i verktøy kassa sette av tid for arbeid, planlegge tid for hvile og litt godtid. Elsker å lage smakfulle og vakre konfekt til alle som ønsker!


Valentine og morsdag er neste begivenhet! Går fra 6 smaker til 3 smaker i eskene siden jeg foreløpig er ene og alene. Om noen ønsker noe spesielt er det bare å spørre, jeg tar gjerne imot. Foreløpig ingen melkefrie alternativer.


Her er smakene fremover: Chilitrøffel, en liten kule mørk sjokolade som piffer opp munnen. Salt karamell, en søt bit melkesjokolade. Gran marnier, litt appelsin konjakk og mørk sjokolade.


Tilbakemeldinger er hjertelig velkommen! Gleder meg å gi dere det beste jeg har å by på.Liten livs motivasjons quote:

The actual meaningful things are created through struggle.

Working hard is one piece of the puzzle.

Working hard on the right thing is the final piece of the puzzle.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page